dijous, 4 de setembre del 2008

Dia 09. L'arribada dels col·leguis!

Primer de tot: I AM SORRY!!!!

Fa infinits dies que no escric, però això té una explicació lògica, que precisament és dedueix del títol d'aquesta entrada! ;)

Diumenge passat van arribar el súper-Lluc i el súper-Carlos. Després de sortir de Barcelona el dissabte a les 12 del migdia junts, arribaven el diumenge a primeríssima hora del matí a l'aeroport de Pudong de Shanghai (i on em trobaven a mi enganxat a la DS, A LES 8:20 DEL MATÍ!!!!!

El que no sabien era el planning que els hi havia preparat perquè no s'adormissin (durant el dia, i així poder enganxar -o almenys intentar-ho- l'horari de Shanghai):
directes a l'alberg, però només a obrir maletes i... AUTÈNTIC DINAR EN UN XINO AMB ELS AUTÈNTICS COL·LEGUES FUJINTAOS!!! :D







Com veieu les meves fotografies continuen amb la seva característica qualitat (a partir d'ara les que veieu bones seran fetes amb la càmera del Lluc...:(

Com és de suposar, vam deixar al Xue, la Xiao Hei i la Jiao Jiao que triessin ells els plats que creiessin convenients, i ens van sorprendre amb gairebé tots. Aquí podeu veure pollastre bollit (sí, el del caldo, però servit al plat -que per a mi perfecte, m'encanta-) i un dels plats més que estrella, diguem que sorpresa: medusa. (a la primera fotografia d'aquesta entrada es pot veure, al fons de la taula, bambu, i al davant carbassa -dolça-, tal qual)




Després de dinar venia el bajón, o sigui que ens haviem de moure. Vam anar al recinte mercat-pseudo_temple-jardins de Yu Yuan, el del meu Dia 05 i allà vam fer el turista i el ruc ;)














Acabant morts de caminar, tots, i fent la festa en un altre xino corrent abans no passessin pas la cerimònia de clausura dels JJOO per la televisió i els 3 fujin se la perdessin!! ;) (ja veieu lo patriotes que eren al costat del comptador de medalles a una foto de més amunt...)
(aquí hi van haver bastantes sorpreses també: l'arrel de lotus amb arròs ensucrat, la sopa amarga i gelatinosa -però no massa, lo just perquè sembles babes-saliva-, el plat infinit de tofu picant molt, el plat de carn de porc que picava 3 vegades infinit (això és molt), i finalment el plat sorpresa: els OUS-FUJIN-MEGA-XUNGOS (ous "tractats" amb calç o amb te -encara no n'hem tret l'aigua clara-, de manera que de la clara en queda una gelatina transparent i del rovell una massa negra i fastigosa, com si estés podrida)







Ah per cert, va passar lo inevitable:





Van veure l'òbvia semblança del Carlos amb el Harry Potter (els tres n'eren fans fins al moll de l'os :D i les noies deien: "He's soooo cute!"

5 comentaris:

jaume ha dit...

Bé, la espera ha valgut la pena!... per a confirmar les poques ganes d'anar a la Xina a menjar medussa i ous podrits!

El Lluc deu estar a punt de tornar, no? Arribarà ben destrossat, amb aquest plànnings tan maratonians només baixar de l'avió!

cilinderman ha dit...

Aquí estic! Baix arribar ahir a les 4 del matí a casa, però en principi ja estic recuperat del Jet Lag :).

A la frontera cap problema i pim pam!

Ara estigueu atents que aviat vindrà la meva crónica ^^!

cilinderman ha dit...

EEEEEEEEEE Jaume! Els ous aquests "podrits" es veu que són una "delicatessen" allà a la Xina i realment als fujintaos els hi encanten.

La medusa estava bona tio! Semblava orella de porc :)!

Carles ha dit...

Boníssim! Primera notícia que en Carlos venia a Xina!!!
Està clar, la seva semblança amb en Harry Potter sobrepassa totes les fronteres!
Bé, passeu-vos-ho molt bé i fins a la tornada!
PS: Digues-li a en Harry (Cralos) que té una megapantalla de PC a Tarraco, esperant-lo. Podria venir a buscar-la per Santa Tecla i tu el podries acompanyar ;) (Invitació formal a Tarraco)

jaume ha dit...

Uiuiui... bé, abans que res, me n'alegro que el viatge de tornada als termes del nostre poble hagi transcorregut sense incidents... però sobretot hem preocupa aquest comentari del cilinder:

"La medusa estava bona tio! Semblava orella de porc :)!"

Penso que seria bo visitar un especialista que comprovés que els xinesos no us hagin utilitzat per a fer proves de laboratori... us hagin implantat un xip estrany o quelcom similar... aquestes coses val més detectar-les a temps!

;-)