divendres, 5 de setembre del 2008

Dia 11. Hell yeah, we are hairy and proud of!




Si per l'aventura de les col·leccions pirates tenia poques fotos, per a l'entrada que esteu llegint ara encara en tinc menys, però es que dimarts nit -després de sopar en una terrasssa a l'aire lliure amb infinits fujintaos i demanar els plats senyalant a la nevera de la "barraca"-, vam anar a un dels llocs més obscurs de tota la meva estada a Shanghai: ELS BANYS PÚBLICS.

Però és clar, no eren els banys públics d'una bona zona residencial -és a dir pija-, sinó els d'un barri molt molt brut i xungo (que podeu veure al post del Dia 05 -aquell dia ja vaig veure la masmorra en qüestió, però també el risc que corria aventurant-m'hi tot sol, així que vaig esperar una setmana a tornar-hi acompanyat del mag maño i del bàrbar cerveser-).

En entrar a la masmorra...
podria continuar amb l'analogia a Diablo, però passo perquè no sabré fer-me entendre :)

A l'entrada dels banys hi havia com dos o tres tios en pantalons curts prenent la fresca, amb unes quantes dones l'ofici de les quals era de dubtosa dignitat. Però el fet és que ens vam fer entendre, tot i que un dels fujin es va riure de nosaltres quan li vam "fer en símbols", a petició del mag Cralos, "QUE NO DUÏEM BANYADOR!!" però clar, en aquells banys ningú en duïa!! El païo ens va fer que entressim, ens ho va ensenyar primer, i després altre cop a fora ens va cobrar a l'avança 20 yuans per cap (imaginem que preu turista, però prou legal el tio :).

Un cop a dins va ser molt jugón, i molt menys tenebrós del que ens pensàvem ;)
Tot i que les "instal·lacions" (quatre aixetes, quatre dutxes i una piscina amb l'aigua de color turquesa fosc) eren brutes i antigues, estàvem sols, i vam poder rentar-nos i disfrutar d'un bany rejuveneixedor (aquí entrava la poció lila...) amb les tovalloletes mullades amb aigua freda al cap :D

Als paladins amb poca estona se'ns escalfa el cap, així que jo vaig ser el primer en sortir (també pq m'acabava de menjar un gelat de frigo-xina...). Llavors van començar a arribar fujintaos en pilotes, i els dos companys de quest també es van retirar de la piscina de color turquesa fort: ja estàvem plens de vida i manà, preparats per plantar cara al Butcher, o no.

Els tres ens vam tornar a dutxar i a rentar, ja que aquesta aigua tant blava era també de dubtosa... el que fos, i vam anar cap als vestidors. Allà ja ens esperava altre cop el bonhome que ens havia cobrat l'entrada, però ara amb diferent to (rotllo SHIN;).

Primer va començar quedant-se mirant fixament la meva barba i dient-me que okey amb el polze, després va ser el torn del bàrbar, que tot i lo poc arreglada que duïa la seva, li va dir que també molt bé. Quan va arribar al mag, se'l va mirar malament i no li va dir res (feia pocs dies que s'havia afeitat, el Cralos). Acte seguit van venir les qualificacions. Amb la mà ens feia: primer jo, segon el bàrbar Lluc, i no tercer, sinó el dit petit partit -amb un dit de la mà esquerra- (és a dir en desena posició! ajajja) el Cralos! Llavors ja va saltar la primera xispa de la vara del mag, quan aquest va respondre al Butcher "¡Pero si tu no tienes nada!".

Però és que el Cralos ja venia confós perquè, a mig comptatge de dits del fujintao Butcher, el Cralos li havia senyalat el seu pito confonen la competició de barbes amb competició de tites, i el Butcher li havia fet un "Nooo!!! Com vols que digui això!!" amb el cap -en fujintao no ho hauriem entès, of course...- amb lo que el mag es va quedar una mica tocat...

Total, que quan ens vam haver vestit del tot, el fujin es va posar en modo Inferno, i va començar a oferir-nos massatges sexuals, i tot i veure la nostra negativa, va continuar pressionant-nos i demanant-nos que quant estàvem disposats a pagar... en resum, que ens vam beure una poció d'aquelles que et donen cames, i aprofitant que un altre fujin distreia el Butcher i ens "obria pas", vam marxar de la masmorra amb la quest resolta però sense tenir ni temps d'observar les belles senyores que estaven a la sortida, també prenent la fresca :P

D'aquesta manera només en guardem una fotografia, d'aquesta quest, la qual vam fer a mitja retirada ;)

PS: Okay, ja veieu que no me n'he pogut estar, de fer l'analogia... se siente!

6 comentaris:

cilinderman ha dit...

Brutal!!!!!!! Va ser bastant memorable, realment.

Aquests banys teniem molt poc a veure pel que fa a qualitat si ho comparem als de Japó.

Tot i així, un bany després de sopar amb aigues de color turquesa mola XD, envoltats de xinos en boles. Lo bo és que els xinos no es "mesuren" pel tamany de la pilingui, com va malentendre Don Carlos, sinó que els hi impressiona el fet que la gent tingui pèl pel cos i tal.

Una cosa a destacar, i que mola molt, és que alla als banys hi havia una tele! Veure la tele fujintao amb una tovallola freda al cap i l'aigua a més de 38 graus és "kinda refreshing"!

Carles ha dit...

Brutal l'analogia, Cerniman! Ara bé, ja que anaves amb un mag de tan alt nivell com en Cralos, li haguessis hagut de dir que obrís un "Town Portal" ;)
Dues coses:
1.- Ja m'he acabat de veure tota la 1a Temporada de The Big Bang Theory. Com tu vas dir, hi ha alguns detalls amb els quals ens podem sentir identificats!!!
2.- Al final entregaré el Treball de Màster al febrer, no hi havia temps material...Ja us explicaré.
Apa, a gaudir de Shanghai!

jaume ha dit...

... resumint, quest completada però deixant objectes únics a la dungeon... però hem temo que per completar les properes proves haureu de tornar per recuperar la clau del Drac (que segons la solució es troba al fons del llac blau). Si es que no es pot anar tan ràpid resolent quests!

Felicitats pel poder d'abstracció! (i per sobreviure en ambient tant hostil)

Adro ha dit...

Ei tiu, més et val no queixar-te de l'estiu jaja té molt bona pinta l'experiència, en general parlo, i en concret aquesta del spa per dir-ho d'alguna manera també, es nota que us ho passeu bé jeje. Tenieu idea d'on us posaveu abans d'entrar? Bueno ara segueixo via mail.

Albertini ha dit...

Tremendo, el millor post del blog!! m'he partit entre fujinatos i barbas jaja :D

Versió oriental de les saunes esdcaninaves, mola, però sempre entre comunistes jaja

salut !!!

ja queda poc no?

cilinderman ha dit...

EEEEEEEEEEEEEe prinny!!
Estic escrivent la meva crònica i m'adono que t'has petat un dia! És a dir, el dia de la primera perruqueria??????? On és!!!!!!
Ets un prinny!

Volem més posts!