dijous, 4 de setembre del 2008

Dia 10. El manantial de vida de tot freak

Dilluns va ser dia de retorn a la realitat. Els fujintaos van marxar, i jo vaig haver de llevar-me mínimament aviat per anar al curro. El Lluc i el Cralos però van anar de sightseeing, i cap al vespre vam quedar per caminar una mica per Huangpi Lu i sopar junts.

Quan ja estàvem cansats de caminar i cercàvem amb ganes algun restaurant digne (això vol dir que no fés massa mala olor -és broma jaja que ningú s'espanti-) vam topar-nos amb el local que ens va fer retrassar l'àpat nocturn com a mínim una hora.



Primer vam entrar a la botiga en qüestió, i vam veure-hi molts DVDs colocats en poselles i sobre una taula en exposició. Òbviament, crèiem que tot allò eren còpies, però llavors, en fixar-nos'hi de més a prop vam veure que la imprimició i el disseny eren de molt bona qualitat, no com al top manta europeu, amb fotocòpies barates, sinó amb fotomontatges inèdits i amb caixes-col·leccions realment currades.



Arribats a aquest punt no sabiem què creure, i llavors va ser quan vam agafar una caixa d'aquestes i la vam girar, i en llegir el resum de la 6a temporada de 24 vam veure que deia algo de l'estil de: "Andr agent sechrt is nucler bmb when farrr att muntasin in europ fak..."!!!!!!!!!!!!! Un idioma entre el rus i l'anglès, volent ser anglès però quadant-se a mig camí i dient animalades :D

En vam comprobar més i llavors ens vam donar compte de que allí hi havien caixes i col·leccions de DVD inèdites, que mai havíem vist en cap botiga: de directors molt poc coneguts, de dibuixos animats oblidats,... o totes les temporades de les nostres sèries de cada dia en una caixeta on diries que hi cabrien dos DVDs!

Vam demanar el preu, i aquí els vam pillar de manera flagrant: en demanar-lo dues o tres vegades vam veure que et posaven el preu en funció dels DVDs que hi havien a la caixaa!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhh!!!
PIRAAAAAATES!!!!
Lo bo era que cada DVD valia 8 yuans, és a dir poc més de 80 cèntims.


IMAGINEU LA FESTA :D

1 comentari:

jaume ha dit...

Pirates... però amb valor afegit: recopilacions, caràtules originals i editades, caixes de disseny... els xinesos estaran canviant els hàbits i enlloc de copiar a sac seguiran la estela dels japonesos?

Per cert, a nivell d'armes, la casa Norinco (xinesa) ho copia TOT. Però tot, tot, tot. A preus del nivell dels DVD's aquests...