dimarts, 26 d’agost del 2008

Dia 08. El Cerni va al SUPERMERCAT

Dissabte va ser un dia memorable. Per vàries coses.

Per una banda, perquè divendres nit vaig conèixer els companys d'habitació -per només 3 nits- xinesos de Xi'an, que estan a Shanghai per comprar roba fashion i fer un curs de publicitat (d'una setmana abans de començar la universitat altre cop).

De l'esquerra a la dreta, són la Jiao Jiao, la Xiao Hei, i el Xué.



El fet és que vam quedar per visitar Shanghai -els quatre junts- dissabte a la tarda, però jo em vaig sobar a l'alberg (fent honor al meu apreci a les marmotes). Total que vaig marxar sol, again, a veure una Pagoda que a priori no feia mala pinta :)

As usual, vaig caminar una estona després de sortir de l'estació de metro de Longcao Lu, trobant-me amb aquest panorama (una rotonda peculiar, els carrers de Shanghai, i una botiga de focs d'artifici! ueeeeh!!!! i més botigues vàries)











Fins trobar-lo, de dia però tancat (!! el que passa per ser marmota:), el tempe i la pagoda, amb monjos budistes pululant per allà al mig ;), però també va valdre la pena.



Al fons a la dreta de la imatge hi havia un monjo dutxan-se (havia de ser discret amb la foto i no vaig apurar massa, per això no es veu massa bé), jiji:



I aquí hi havia el temple:







Amb el bitxo de la Expo 2010 de Shanghai:



I aquí la pagoda:





Amb els dos lleons ;)








Finalment, i com a sorpresa hard-core del dia, al costat hi havia un edifici tipus pseudo-temple, amb restaurants i botigues a l'interior, i una placeta al "cel obert".




En aquesta placeta hi havia nens fent classes de patins en línia, bastant modernillos ells:



(mireu el video fins el final... jajajaja ;) definitivament sóc mala persona.


I el crack del dia va arribar e entrar a les botigues, en concret al supermercat TESCO, aparentment un super normal, però en realitat ple de sorpreses:



- Fujintaos pulint-se els llibres a la secció pertinent:




- "Sólo en Casa" vuitè a la llista d'èxits de pel·lícules (al costat de títols actuals que encara estan a la cartellera Europea):





- Motos elèctriques a 200 euros:




I arribant a la secció del menjar, i per tant als millors:

- Cors, ronyons, pedrers, etc... envasats a discreció:




- Gelatina que agrada infinit als nens petits, a les nenes, i ara a mi:




- Peixeres amb peixos per a escollir, prèviament a que passin pels ganivets + SORPRESA




- SORPRESA 2





PS: extra fotos:














9 comentaris:

jaume ha dit...

:-D

Ostres, si això és millor que el circ!

Només falta la dona barbuda i els nans fent malabarismes!

Els supermercats són força anguniosos... i pot ser interessant en una de les teves escapades gastronòmiques veure la cara que poses en provar (sense saber-ho) les serps? o anguiles, les tortugues, o els pobres peixos enclaustrats a punt de passar per l'olla! Segur que el gust no és dolent, però mirat des del punt de vista occidental és... complicat.

Ara, la experiència ha de ser brutal!

Estaria bé que anessiu a menjar plegats (els 2 germans) i cada un demanés el menjar de l'altre (sense passar-se) i haver d'endevinar qué és. Impossible Mission?

jaume ha dit...

Per cert, a la foto dels focs artificials... no has tingut la temptació d'encendre un paperet entre els petards i fotre el camp corrents? Com a les pel·lícules! ;-P

Erica ha dit...

Tio que bo el blog! Finalment hi he pogut entrar!! :) Tot i q els videos no funcionen amb l'internet de Bolivia! A partir d'ara t'anire seguint! Shanghai es el mon oposat de Bolivia! Petonets!!!!! :)

jaume ha dit...

Nen, estas rebent els mails que t'envio? (per lo dels blogs, ho dic!)

Per cert, hola Erica :-)

jaume ha dit...

Es veu que aquí s'acaba d'inagurar l'hotel més alt del món! (http://www.diariodelviajero.com/2008/08/31-el-nuevo-hotel-mas-alto-del-mundo). T'imagines despertart-te a gairebé mig quilòmetre del terra...? Com per a que hi hagi un terratrèmol! De corbata!

Albertini ha dit...

Definitivament, després de veure un supermercat xinès amb els seus cucs/serps, el que sigui que no he pogut acabar de veure, no estic preparat per viure en xinès, em quedaré per casa comentant els partits del Barça al meu blog :D Per cert, ja s'ha acabat el banc, és a dir que ja no estic fulltime al gmail :P

Maria C ha dit...

Eis, el Carles m'ha passat el teu blog...!!! Quina passada!! No sabia que estaves a Shangai...m'ho va dir ahir l'Andratx...buenuu, ja aniré mirant que fas!!! Passa-ho be i ja xerram a sa tornada.

Kerni ha dit...

James, jajjaaj definitively impossible mission!!! :D pero no per menjarho, sino per demanar de la carta i entendret amb el coi de fujintao!!! :D
si, pero de seguit em ve laltre pensament de tot de polis xinos arribant tope rapid i disparant i matant 10 xinos abans de tocarme a mi, i despres llencar granades fent explotar els tres restaurants -amb fujintaos- del carrer, tot per pelarme a mi! :D jajja

Erica! grax :D tots son mons diferents... 12 hores de diferencia i tot i que tot molt diferent a andorra, tambe diferents entre ells... :) jo des de xina no puc veure els videos que penjo, mentre que des deuropa si que es veuen, es la festa de la revolucio cultural jeje crememho tot! pero mes val no parlar del que desconec... :) espero que tu ara actualitzis una mica el teu fotolog!! pq dexperiencies i material no ten faltaraa!!! :D ixi et podre seguir jo a tu tambe :D muaaaaak!!!!!

a lhotel aquest, el Cralos hi va anar ahir i diu que es bastant timo... va pagar 150 yuans, 15 euros, i no li va moar massa, per no dir gens.. tot i que aqui shangai se nha fet resso eh!! :)

Tini, ja ho he notat que no estas pel gmail, una llastima, ja no et puc controlar si arribes dhora o no al curro jajja (sort que tu no em controles a mi!

PAAAZZZZ! quant de temps! tia es que estem desapareguts! vesme seguint per aqui, i a veure si mexpliques que nha estat del teu estiu, oks? i daqui una mica ens actualitzem! :)

jaume ha dit...

:-P Però tu com a prota treus una parell de Desert Eagle calibre 50 i amb cada tret peles 5 policies, al més pur estil Bond... i això sense despentinar-te!